Από τις 27 Ιούνη εώς την 1 Ιούνη πραγματοποιήθηκε το παιδικό camp στο καταφύγιο του ΕΟΣ Αγρινίου στο Περιστέρι. Για άλλη μια χρονιά το καταφύγιο και το δάσος γέμισε με χαρούμενες, ζωντανές παιδικές και εφηβικές φωνές.

Δραστηριότητες πολλές όπως παιχνίδια γνωριμίας, παιχνίδι «χαμένου θησαυρού», νυχτερινή πεζοπορία κάτω από το φως της πανσελήνου, νυχτερινό πάρτυ στο προαύλιο του καταφυγίου, προβολή ταινιών τις βροχερές νύχτες, ανάβαση στις κορυφές της Κυρά – Βγένας και της Κόκας καθώς και μια μέρα γεμάτη με αναρρίχηση, flying – fox και μπόλικο μπουγέλο πλαισίωσαν την παραμονή των παιδιών στο καταφύγιο γεμίζοντας τις μπαταρίες και χαρίζοντάς τους ξέγνοιαστες στιγμές.

Δυστυχώς φέτος εξαιτίας των καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκε η υπαίθρια κατασκήνωση με τη συντροφιά της φωτιάς, παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν χάλασε το κέφι των παιδιών αφού η εφευρετική τους ικανότητα τους πρόσφερε ευχάριστες δραστηριότητες εντός του καταφυγίου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια χρονιά όλους τους εθελοντές – μέλη του συλλόγου που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και η φετινή κατασκήνωση καθώς και τους χορηγούς μας.

Ευχόμαστε ένα καλό και ευχάριστο καλοκαίρι!