Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, θα κόψουμε την ετήσια πίτα μας για το 2023. Η κοπή θα γίνει στο καταφύγιό μας, πάνω από το χωριό Περιστέρι στις 12 το μεσημέρι. Μετά την εκδήλωση θα υπάρχει η δυνατότητα για φαγητό στο Περιστέρι για όποιον το επιθυμεί. Σας περιμένουμε όλους, μέλη και φίλους του συλλόγου!

P1230133

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, 28-29/1 διοργανώνουμε εξόρμηση στον Παρνασσό. Ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του Παρνασσού την Λιάκουρα (2457 μ.). Αναχώρηση στις 9 πμ από το Αγρίνιο, στάση στο Γαλαξίδι και διαμονή σε ξενώνες στην Αγόριανη. Το πρωί της Κυριακής στις 7 πμ η πρώτη ομάδα θα φύγει για κορυφή με χρόνο ορειβασίας περίπου 8 ώρες. Η δεύτερη ομάδα θα περπατήσει στο πιο όμορφο μονοπάτι του Ε4 από Αγόριανη προς Κορύκειο Άνδρο (σπήλαιο). Διαδρομή περίπου τρεις και μισή ώρες. Το απόγευμα επιστροφή στο Αγρίνιο με στάση στο κάστρο της Ναυπάκτου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

Πληροφορίες στο 6938678295 (Μαρίφογλου Χρήστος).

liakoura02

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του οργανωμένη ανάβαση για το 2023 στον Μπούμιστο των Ακαρνανικών. (αλλαγή του προγράμματος που αρχικά ανέφερε την Χελιδόνα). Η πορεία μας θα ξεκινήσει από το χωριό Κομπωτή του Ξηρομέρου, στο οποίο θα φτάσουμε με Ι.Χ. το πρωί της Κυριακής με αναχώρηση στις 7:30 από τα τρένα. Διάρκεια 5 ώρες περίπου, ενώ θα υπάρχει πρόβλεψη και για συντομότερη πιο εύκολη διαδρομή.

Πληροφορίες Χρήστος Μαρίφογλου, 6938678295

p1bueo35o71bhjvnp11nm699d44

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου ο σύλλογός μας οργανώνει εξόρμηση στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με ανάβαση στην κορυφή Γκορίλα (1658 μ). Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στις 9 και την πρώτη μέρα θα επισκεφτούμε την αρχαία Νικόπολη και το νεκρομαντείο του Αχέροντα. Διαμονή το βράδυ στην Παραμυθιά.

Την Κυριακή θα γίνουν 2 δραστηριότητες. Η Α΄ ομάδα θα πραγματοποιήσει την ανάβαση στην κορυφή Γκορίλα από τη διαδρομή αρχαιολογικός χώρος Ελέας - σπήλαιο Αγίου Αρσενίου - κορυφή Γκορίλα - Ελευθεροχώρι (περίπου 14 χλμ). Η Β΄ ομάδα θα ανεβεί μέχρι το σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Ελευθεροχώρι για να συνταντηθεί με την Α΄ ομάδα για την επιστροφή στο Αγρίνιο μέσω Εγνατίας.

gorila1

Την ερχόμενη Κυριακή 27/11 προγραμματίζουμε ανάβαση στην Καλάνα στα όρη Βάλτου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 7:30 το πρωί από τα τρένα με προορισμό το παλιό Χαλκιόπουλο από όπου θα ξεκινήσουμε την πορεία μας. Θα επισκεφτούμε το σπήλαιο με το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη και στη συνέχεια θα κινηθούμε από το πυροφυλάκιο στην κορυφογραμμή.

kalana1240344

Go to top