Να λοιπόν που περάσαν σχεδόν 2 μήνες από την πρώτη μας επιτυχημένη ποδηλατική εκδρομή για φέτος, και ετοιμάζουμε κιόλας την επόμενη!!

Την Κυριακή 4 Μαΐου, και σε συνεργασία με το VELOCITY BIKES και την πολύτιμη βοήθεια των Νώντα Λαμπρακόπουλου και Χρήστου Αργύρη, θα πραγματοποιήσουμε την 2η ποδηλατική μας εκδρομή! Αυτή τη φορά θα κατευθυνθούμε στην όμορφη τεχνητή λίμνη "Στράτου - Ματσουκίου".
Η διαδρομή θα είναι μεικτή, με εναλλαγές άσφαλτο - χώμα, θα είναι σχετικά εύκολη, και θα διανύσουμε συνολική απόσταση περίπου 33 χλμ.
Στο μέσον περίπου της διαδρομής, θα σταματήσουμε σε ένα πολύ όμορφο παραλίμνιο μέρος στο Ματσούκι για ένα ευχάριστο διάλειμμα - πικ νικ!! 

Θα επισημάνουμε κι αυτή τη φορά την αναγκαιότητα πριν την εκδρομή να έχουμε κάνει σωστή συντήρηση στα ποδήλατά μας, και την ημέρα της εκδρομής να έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα: σαμπρέλα στο νούμερο του ποδηλάτου μας, τρόμπα και κράνος για την ασφάλειά μας. Επίσης, πρέπει να έχουμε αρκετή ποσότητα νερού για τον καθένα μας, μιας και στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής δεν θα έχουμε δυνατότητα να ανεφοδιαστούμε, και επιπλέον καλό θα είναι να έχουμε και κάτι φαγώσιμο μαζί μας για το πικ νικ.

Τα παιδιά κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα, και όπως ξέρουμε και λέμε πάντα "ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά του"! 

Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου στην οδό Πραϊδου 20, Αγρίνιο στις 10 το πρωί.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο θα είναι οι Σαρρής Δημήτρης και Λιάτσος Γιάννης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου στην οδό Πραϊδου 20, καθημερινές από 8:30 μ.μ. ως 10:00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 26410-45512.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε :http://www.bikemap.net/el/route/2548636-bolta-eos-2/#gsc.tab=0