Το Σαββατοκύριακο  10 και 11 Μαΐου ο Ορειβατικός σύλλογος Αγρινίου πραγματοποιεί εκδρομή στα Ζαγοροχώρια.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ορειβασία και περιήγηση  στα πανέμορφα  τοπία του Ζαγορίου και έχει ως εξής.

Σάββατο ώρα 09.00 αναχώρηση από τα σχολεία με κατεύθυνση Ιωάννινα - Ζαγόρι. Στάση στο Καπέσοβο όπου όλοι μαζί θα περπατήσουμε την υπέροχη «Σκάλα του Βραδέτου» και στη συνέχεια επίσκεψη στην «Θέση Μπελόη» για να απολαύσουμε τη θέα του φαραγγιού του Βίκου. Επιστροφή στο Βραδέτο για καφέ στην πλατεία και αναχώρησε για τον Τσεπέλοβο όπου θα γίνει η διανυκτέρευση, σε δωμάτια και ξενώνες. Φαγητό ελεύθερα σε ταβέρνα του χωριού.

 Την Κυριακή το πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 σκέλη. 

 

1. Η ορειβατική ομάδα θα πραγματοποιήσει την διάσχιση Τσεπέλοβο – Λούτσα Ρουπόζη - Αστράκα - Πάπιγκο (διάρκεια 9 με 10 ώρες). Στη διάσχιση θα συμμετέχουν έμπειροι ορειβάτες και σε συνεννόηση με τους αρχηγούς της εκδρομής.

 

2. Οι υπόλοιποι θα αναχωρήσουν για Κήπους (στάση για επίσκεψη στα γεφύρια) με κατάληξη στο Πάπιγκο, όπου όσοι έχουν διάθεση για περπάτημα μπορούν να ανέβουν μέχρι το καταφύγιο της Αστράκας και να συναντηθούν με την ορειβατική ομάδα και να επιστρέψουν όλοι μαζί στο Πάπιγκο για επιστροφή.
φαγητό ανάλογα την ώρα.  

 

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στον σύλλογο Πραϊδου 20, Αγρίνιο. Τηλ. 26410 45512 (ανοιχτό μόνο καθημερινές και ώρες 20.30-22.00).