Μετά την επιτυχημένη μας εξόρμηση πέρυσι τέτοια εποχή, οργανώνουμε ξανά εκδρομή στο Ανατολικό Ζαγόρι, όπου θα πραγματοποιήσουμε την περίφημη διάσχιση Σαμαρίνα - Δίστρατο - Βοβούσα, μια από τις ομορφότερες διαδρομές στην Ελλάδα.

Η αναχώρησή μας θα γίνει το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 6 το πρωί με λεωφορείο από τα τρένα, με προορισμό αρχικά τη Σαμαρίνα (το θεωρούμενο ψηλότερο χωριό της χώρας) απ΄όπου θα ξεκινήσει το 1ο μέρος της διάσχισης. Η Α' ομάδα θα κάνει τη διαδρομή Σαμαρίνα - Δίστρατο διάρκειας 6-7 ωρών ενώ η Β' ομάδα θα πεζοπορήσει στη γύρω περιοχή. Θα διανυκτερεύσουμε σε δωμάτια στο Δίστρατο και  την επόμενη μέρα η Α' ομάδα θα κάνει το 2ο μέρος της διάσχισης, Δίστρατο - Βοβούσα (επίσης 6-7 ώρες περίπου) ενώ η Β' ομάδα θα μεταβεί με το λεωφορείο στη Βοβούσα, όπου θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στη Βάλια Κάλντα. Αφού συγκεντρωθούμε όλοι στη Βοβούσα, θα επιστρέψουμε το βράδυ της Κυριακής στο Αγρίνιο.

Η διάσχιση που θα πραγματοποιήσουμε έχει συνολικό μήκος περίπου 30 χλμ, είναι μέρος του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε6 και χαρακτηρίζεται από απίστευτη ομορφιά, σε δασωμένο κυρίως πεδίο στην καρδιά της Πίνδου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας και στο τηλέφωνο 6947220731.

1018