Ο ΕΟΣ Αγρινίου καλεί μέλη και φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στο κέντρο  «Ξύλινο» στην περιοχή Μυρτιά της λίμνης Τριχωνίδας.

Θα προηγηθεί μια πεζοπορική εκδρομή και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Συνάντηση 10.00 πμ στο κέντρο «Ξύλινο». Μέσα από μονοπάτι θα επισκεφτούμε την Ι.Μ  των Αγίων Αποστόλων στην περιοχή «Παλιομονάστερο» όπου σώζονται τα ερείπια μιας αρχαίας οχυρωμένης πόλης, πιθανόν του αρχαίου Φυστίου και από όπου η θέα προς την λίμνη Τριχωνίδα εντυπωσάζει. Από εκεί θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με μια στάση στο κτήμα «Τσαρούχη», για ένα γευστικό τσιπουράκι και κρασάκι προσφορά στο Σύλλογο μας από το μέλος μας Γ. Τσαρούχη. Τέλος, μετά από αυτήν την όμορφη περιήγηση θα επιστέψουμε στο κέντρο όπου και θα γίνει η κοπή της πίτας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό, ποτό και μουσική ζωντανή με την παρέα της "Πνύκας"

Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στα  γραφεία του Συλλόγου Πραίδου 12 και στα τηλέφωνα 2641045512 καθημερινά και ώρα 20.00 – 22.00 και στο κινητό  6947220731 Β. Νταούλης. 

(φωτογραφία) : Α. Μακρής