Την Κυριακή 16 Μάρτιου 2014 ο Ορειβατικός σύλλογος Αγρίνιου σε συνεργασία με το Velocity Bikes διοργανώνει ποδηλατική διαδρομή προς τη λίμνη Τριχωνίδα!

Η ποδηλατική διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος εκδρομών – δραστηριοτήτων του ΕΟΣ Αγρίνιου για το 2014 και απευθύνεται σε όλους: Τα μέλη και τους φίλους του Ορειβατικού συλλόγου και σε όλους τους φίλους του ποδήλατου κάθε ηλικίας!

Θα υπάρξει και συνδρομή μοτοσυκλετών συνοδείας απ τη Λέσχη μοτοσυκλέτας Αγρίνιου, αλλά και συμμετοχή μελών της με ποδήλατα.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10.00 π.μ. απ τα γραφεία του Ορειβατικού στην οδό Πραϊδου 20.

Η διαδρομή θα είναι εύκολη για όλους και θα έχει την καθοδήγηση των ειδικών στο ποδήλατο Αργύρη Χρήστο και Λαμπρακόπουλο Νώντα. Θα περάσουμε από παραλίμνιους δρόμους και ομαλούς χωματόδρομους και μέσω της Κάτω Μυρτιάς και των ομώνυμων ιαματικών της λουτρών θα καταλήξουμε στην παραλία Φωτμου στη λίμνη Τριχωνίδα! 

Για να απολαύουμε την υπέροχη διαδρομή με ασφάλεια, είναι απαραίτητο οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους κράνος, σαμπρέλα, τρόμπα και παγούρι με νερό! Επίσης καλό θα είναι να έχει μαζί του ο καθένας κάποιο πρόχειρο γεύμα ανάλογα με τις ανάγκες του και ένα ελαφρύ μπουφάν.
Τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι απαραίτητο να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα. Οι γονείς πρέπει να έχουν τα παιδια παντα υπό την επίβλεψη τους, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα οδικής συμπεριφοράς. Και μην ξεχνάμε ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του!
Υπεύθυνοι διοργάνωσης απ τον Ορειβατικό σύλλογο οι: Σαρρής Δημήτρης και Λιάτσος Γιάννης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδρομής είναι καλό να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή ή στα γραφεία του Ορειβατικού (Πραίδου 20), ή τηλεφωνώντας στο σύλλογο καθημερινές από 8.15 μμ έως 10.00 μμ στο τηλέφωνο 2641045512.