Μια πολύ διασκεδαστική και όμορφη μέρα ζήσαμε την Κυριακή 12-06-2016 μέλη και φίλοι του ΕΟΣ Αγρινίου που με μια πολύ καλή συνεργασία με το Velocity ταξιδέψαμε με τα καγιάκ στα πεντακάθαρα νερά της λίμνης Τριχωνίδας.

Σημείο συνάντησης είχε οριστεί το Ξύλινο όπου και συγκεντρωθήκαμε το πρωί. Αφού δόθηκαν οι βασικές οδηγίες τα καγιάκ βούτηξαν στο νερό και αρχίσαμε να κωπηλατούμε δίπλα στις παραλίες της λίμνης δίνοντας ζωντάνια στα ήσυχα νερά της λίμνης. Με μια ενδιάμεση στάση σε μια ωραία μικρή παραλία για  ξεκούραση, φτάσαμε στα Λουτρά της Μυρτιάς, όπου και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.

Με το τέλος της διαδρομής όλοι έμειναν έκπληκτοι με την ομορφιά της περιοχής και την ομορφιά του καγιάκ επίσης, δίνοντας υπόσχεση και για άλλες τέτοιες διαδρομές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Τέτοιου είδους προσπάθειες πρέπει να συνεχιστούν αφού η Τριχωνίδα είναι μια τόσο ζωτική περιοχή, ποικίλου αθλητικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος! 

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου μιας επαφής όχι μόνο με τα βουνά αλλά και την λίμνη της περιοχής μας!