Το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου ο ΕΟΣ Αγρινίου θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στη γειτονική μας Ευρυτανία. Αρχικά το Σάββατο θα επισκεφτούμε τον Τόρνο, κοντά στον Προυσό, όπου θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε διάφορες εύκολες πορείες στο Μικρό Πανταβρέχι και στο μονοπάτι των καταρρακτών με τα υπέροχα πέτρινα γεφύρια. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην Καστανιά όπου θα μείνουμε σε δωμάτια και σκηνές.

Την επόμενη μέρα θα γίνουν διαδρομές διαφορετικού επιπέδου για τους φίλους του συλλόγου μας. Θα επισκεφτούμε την περίφημη περιοχή της Αποκλείστρας στην οποία χιλιάδες κόσμου από τα γύρω χωριά βρήκαν καταφύγιο κατά την επανάσταση του 1821, ενώ η ορειβατική ομάδα θα πραγματοποιήσει ανάβαση την κορυφή της Τριανταφυλλιάς.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947220731 (Νταούλης Βασίλης).

tornos02

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του ΕΟΣ Αγρινίου, στα Αμπάρια Παναιτωλίου. Παράλληλα έγινε προβολή φωτογραφικού υλικού από την πορεία του συλλόγου και μπορέσαμε να συζητήσουμε και να θυμηθούμε παλιότερες δραστηριότητές μας. Η έκθεση θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο.

 

View the embedded image gallery online at:
http://eosagriniou.gr/anakoinoseis#sigProGalleriaa19cab8dbe

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου παρουσιάζει φωτογραφική έκθεση στη θέση ΑΜΠΑΡΙΑ Παναιτωλίου, με υλικό από την πολύχρονη δράση του. Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. και θα συνεχιστεί το Σάββατο και την Κυριακή με ώρες λειτουργίας 8:00 - 10:00 μ.μ. Το Σάββατο θα προβληθεί και βίντεο με θέμα τις εξορμήσεις του συλλόγου.

Σας περιμένουμε!

amparia01

Ο ΕΟΣ Αγρινίου, θα πραγματοποιήσει διήμερη εξόρμηση στα Επινιανά Αγράφων, το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου. Θα μετακινηθούμε με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η διαμονή στο χωριό θα γίνει σε δωμάτια και σε σκηνές. Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές ανάλογα με τις συνθήκες και την συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947220731 (Νταούλης Βασίλης).

epiniana 750x498

Την ερχόμενη Κυριακή 31/5, ο ΕΟΣ Αγρινίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη "μετά κορονοϊού" ανάβαση στο βουνό μας, το Παναιτωλικό. Με εκκίνηση από το καταφύγιο του συλλόγου, θα φτάσουμε στην ψηλότερη κορυφή στον Κατελάνο και θα επιστρέψουμε από την ίδια διαδρομή.

Συνάντηση στις 7 το πρωί στα τρένα, πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947220731 (Νταούλης Βασίλης).

katelanos3 

Go to top